We denken met u mee


Heeft u vragen omtrent een reservatie of een opmerking omtrent de huur van een machine? Bij ons kan u steeds terecht! Een goede samenwerking start namelijk met een goede communicatie. We bieden een luisterend oor, professioneel advies en informatie. U kan ons op verschillende manieren contacteren en wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Wij beschikken over een goed geolied team van vlotte, energieke, accurate en professionele mensen die van 's morgens tot 's avond voor u klaarstaan. Wij maken gebruik van een geavanceerd softwarepakket dat ons in staat stelt om alles in goede banen te leiden.
We streven naar een foutloze afhandeling van uw verhuurdossier vanaf de offerte tot de factuur.

Administratie
Dispatching

Eigen transport service


Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om zelf uw machine of stroomgenerator af te halen en terug te brengen kan u steeds beroep doen op onze transport service. Onder de leiding van een bekwame dispatcher zorgen we er telkens opnieuw voor dat we stipt de machines leveren en afhalen op uw werf. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn en ons aan te passen aan uw wensen, in samenspraak met u proberen we dan ook tot de beste oplossing te komen. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om ritten zo veel mogelijk te combineren en u zo de meest economische prijs te kunnen aanbieden, in de mate van het mogelijke. Voor meer info of inlichtingen omtrent transport kan u contact opnemen met onze dispatcher.

We hebben de ruimte!


Dankzij ons terrein van 10.000 m² oppervlakte zijn we in de mogelijkheid om onze volledige verhuurvloot te herbergen. Indien u een machine of stroomgenerator komt ophalen of terugbrengen, heeft u voldoende manoeuvreerruimte, zelfs met uw vrachtwagen en dieplader. Nadat u zich heeft aangemeld bij onze dispatcher mag u naar binnen rijden en zal u geholpen worden om uw machine of stroomgenerator te laden/lossen. Eens alles geladen/gelost is bent u klaar om te vertrekken!
Om onze verhuurvloot courant te houden, verkopen we de wat oudere machines om er vervolgens nieuwe voor terug te kopen conform de laatste technologie.

Ruimte
Service wagens

Vakkennis aan het werk


Onze hersteldienst voert zowel herstellingen en onderhouden uit in onze werkplaats als op de werf. Indien mogelijk proberen we een (tijdelijke) oplossing te vinden via de telefoon, en anders bezorgen we u zo spoedig mogelijk een vervangmachine. Ons doel is om u zo snel mogelijk terug te kunnen laten verder werken! Onze techniekers worden dan ook op regelmatige basis bijgeschoold, en dit niet enkel voor wat betreft nieuwe toestellen maar evenzeer voor tussentijdse opfrissingen op bestaande modellen.